avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am deschis proces angajatorului pt neplata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am deschis proces angajatorului pt neplata concediilor. ...

Buna ziua! Am deschis proces angajatorului pt neplata concediilor. Ieri a avut loc prima infatisare, si s.a pronuntat astfel:
Solutie:Admite cererea
Solutie pe scurt: admite actiunea formulata de reclamanta. Obliga parata sa plateasca reclamantei indemnizatia pt concediu prenatal si postnatal aferente perioadelor...; sumele urmand a fi actualizate cu indicii de inflatie si dobanda legala . Executorie de drept. Cu drept de apel in 10zilede la comunicare.
Va rog sa.mi spuneti care sunt procedurile pe mai departe?cat termen are,paratul sa.mi plateasca?daca nu mi da banii, cum trebuie sa procedez mai departe? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Georgiana Becican , utilizator 00:14, 26 Februarie 2021
Mulțumesc frumos pt raspunsuri.

Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog cateva sfaturi - pentru executare silita oanaportar oanaportar Buna seara ! Sora mea a castigat un proces civil. Instanta l-a obligat pe pârât: - să restituie surorii mele o suma de bani, precum şi ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judecata liaza liaza Buna seara, Am castigat un proces la Instanta de fond(Tribunal), in caliatea de parat,iar astazi s-a pronuntat la CA Pitesti hotararea, reclamantei i-a fost ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca GreenSkittles GreenSkittles Am avut 2 intalniri de proces printre care ultima fiind pe data de 12.05.2011 si am aflat solutia \"Solutie: Admite cererea. Obligă pârâtul să plătească ... (vezi toată discuția)