avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Scandal cu primăria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Scandal cu primăria

Buna ziua, vreau sa întreb și eu pentru cine știe sau poate sa ma ajute.
De eu am 7hectare de pământ arabil, și m- am decis ca la capătul lui sa îmi fac o stana de oi. Trebuie sa iau ceva aprobări de la primărie ??? Menționez ca nu vreau sa construiesc nimic cu Fundație, voi face doar Țarcul pentru oi si o cabana care se poate demonta

Alte discuții în legătură

Constructie casa mica, lemn, paianta irina4041 irina4041 vreau sa construiesc pe un teren intravilan, arabil, o casa foarte mica, din paianta, sau \"sendviciuri\"si trebuie sa stiu daca exista vreun fel de ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului pentru cusca de caini? smeagull smeagull Buna ziua, Am urmatoarea problema: vreau ca intr-un colt al curtii, sa imprejmuiesc cu sarma o suprafata de 1 m pe 1 m. Curtea mea are gard, construit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie cabanuta r3lutzu r3lutzu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns . Imi trebuie autoruizatie de constructie pentru o cabanuta cu dimensiunile 3LX3l? Am inteles ca ... (vezi toată discuția)