avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Transfer pensie - Buna ziua, Tatal meu are dubla ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Transfer pensie - Buna ziua, Tatal meu are dubla cetatenie (Republica Moldova si ...

Buna ziua,
Tatal meu are dubla cetatenie (Republica Moldova si Romania). In Republica Moldova a lucrat 25 ani in MAI si este pensionar. Care este procedura de transfer a pensiei MAI din R.Moldova in Romania?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
AlinaMDA, utilizator

Alte discuții în legătură

Transferul pensiei militare din r.moldova în românia lesvic lesvic Bună ziua. Am dubla cetăţenie şi în prezent beneficiez de pensie militară, ca fost colaborator al Ministerului Afacerilor Interne al R.Moldova. În ... (vezi toată discuția)
Transferul pensiei militare din r. moldova in romania Dorel1965 Dorel1965 Bună ziua. Sunt cetăţean român cu domiciliul în străinătate-Rep. Moldova şi am devenit pensionar militar în R. Moldova. În continuare aşi dori să ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare george1950 george1950 Colonel a sistemului penitenciar la pensie din R.Moldova,care din anul-2007 sunt stabilit cu traiul si pensiea in Romania.Dupa recalculare,pensia a fost ... (vezi toată discuția)