avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit obligatii fiscale 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

obligatii fiscale 2010

Buna ziua!

Ma poate ajuta cineva in legatura cu declaratiile care trebuie depuse in acest an atat pentru microintreprinderi, cat si pentru firmele platitoare de impozit pe profit?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: A n d y , utilizator 10:24, 21 Ianuarie 2010
ANDY, scuze :
- ai vreo pregatire contabila ?
- exista vreo legatura intre codurile CAEN si termenul de depunere ?
- de situl MF / ANAF ai auzit ?

Forumul acesta este pentru discutii de clarificare a unor probleme deja stiute. Initierea in contabilitate / fiscalitate este mai greu de realizat aici. N-o sa se gaseasca prea multi dispusi sa raspunda.
ok

in legatura cu codurile caen, de pe forum am tras concluzia asta tocmai din motivul acesta am mai intrebat.

Am sa revizuiesc intrebarile....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie impozit profit cameliasilvia cameliasilvia Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema : declaratia 100 impozit profit am de declarat 20.000 lei pe ultimele 3 luni . 1.Aceasta suma trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100-pentru impozit profit trim4/2011 stelach stelach Buna ziua Conform modificari Codului fiscal prin OG30/2011, impozitul pe profit aferent trim 4/2011, are termen 25.03.2012, pentru declarare si plata. Nu ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe profit andreea-mihaela andreea-mihaela Buna ziua! A aparut vreo modificare in ceea ce priveste declararea impozitului pe profit pentru ultimul trimestru din anul fiscal, valabila de la 01.ian ... (vezi toată discuția)