Buna ziua. Am probleme cu vecinii de deasupra care au scos cada si facand baie direct pe gresie ma inunda. I-am anuntat in luna iunie, abia in octombrie au scos gresia, au dat cu silicon de piscina doar pe pardoseala, fara sa urce pe pereti. Apoi am renovat noi baia complet pe banii nostrii, Nu am avut pretentii la nimic. In decembrie i-am anuntat ca iar se uda tavanul, Pana acum in luna martie nu au facut nimic. Mi-au spus "drum bun". Mentionez ca pe peretele din sufragerie care usor incepe sa se ude, am priza si aerul conditionat, existand la un moment dat ris de scurt circuit si incendiu. La ce foruri ma pot adresa deoarece paguba se mareste de la o luna la alta, Exista riscul de a patrunde apa si acolo unde este curent si avand in vedere ca aceasta situatie persista de 8 ani, din cate am inteles de la fostii propietari, este posibil ca pe langa problemele vizibile (exfolierea tencuielii si a vopselei), apa infiltrata poate avea ca efect si corodarea armaturilor din planseu, grinzi si stalpi. Caror foruri ma pot adresa ptr rezolvarea acestei situatii si conform caror legi. Va multumesc anticipat.
Notificarea o puteti trimite prin executor judecatoresc sau puteti contacta un cabinet de avocat in acest scop. Cel mai bine este sa o redacteze un avocat, intrucat notificarea constituie fundamentul cererii de chemare in judecata pe care urmeaza sa o introduceti. Este indicat sa luati legatura cu un expert in constructii care sa efectueze un raport de expertiza extrajudiciara, inainte de a trimite notificarea. Pentru toate afirmatiile Dvs. trebuie sa aveti dovezi, adica cineva de specialitate care sa constate in ce constau daunele aduse apartamentului si sa le evalueze. Onorariul pentru expertiza extrajudiciara nu face parte din cheltuielile de judecata, dar parerea expertului va este utila pentru a cunoaste exact prejudiciul pe care vi l-au cauzat vecinii.
Asigurare imobil
trust.2003
Am incheiat in luna nov 2010 o polita de asigurare la o soc de asigurari(nu dau numele ). La o luna distanta observ ca podeau baii este inundata atat si ... (vezi toată discuția)
Inundatie tevi comune
neod
cum se procedeaza in cazul in care un perete vertical este inundat de mai mult timp, iar sesizarea verbala, scrisa cat si poze cu acest perete au fost ... (vezi toată discuția)