avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Va salut . Ma numesc Riina Marian . Am studiat ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Va salut . Ma numesc Riina Marian . Am studiat Medicina in anii ...

Va salut .
Ma numesc Riina Marian . Am studiat Medicina in anii 2010 - 2016 in Somaliland . Am inaintat dosarul pentru echivalare fiindu-mi refuzat pe motivul ca Somaliland nu este o tara recunoscuta de Romania . Nici Kosovo nu este recunoscut ca tara de Romania actele fiind echivalate . Urmeaza sa dau CNRED in judecata . O parere este de ajutor . Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat alidiana alidiana Salut tuturor! Urmez cursurile serale in cadrul unui liceu privat, de contabilitate, din Roma, iar anul acesta dau (in sfàrsit), ultimul examen, ... (vezi toată discuția)
Integrarea cetăţenilor terţi căsătoriţi cu un cetăţean român în medicina dentară DEB_1995 DEB_1995 Bună ziua, Pe scurt: mă aflu într-o relaţie la distanţă cu o persoană dintr-un stat terţ Malaezia, care este de profesie medic dentist. Pentru ca ... (vezi toată discuția)
Ce facem cand un inspector scolar nu isi face treaba? Ella.Ro Ella.Ro Buna ziua. Am un baiat de 17 ani si am revenit in Romania din Marea Britanie. Copilul a terminat anul 11 in UK si are certificatul cu ultimele examene de GCSE ... (vezi toată discuția)