avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procedura ridicare permis dupa clasare dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procedura ridicare permis dupa clasare dosar penal



Buna ziua! Am fost ieri sa imi ridic permisul dupa clasarea unui dosar penal in care eu am incalcat art. 48 din OUG 195/02 rep. Plicul de la parchet l-am primit vineri... Acum domnul de la permise mi-a spus sa ii dau actele de la parchet , copie Bi si dovada . Dat toate actele si mi-a spus " Ne vedem in 10 zile , iti recomand sa nu conduci in timpul asta "
Vi dupa permis ca nu e de suspendare (asta a zis el...acum nu stiu ce sa spun)

Dovada in original a ramas la mine find in valabilitate.



Ce se intampla mai exact acum ? De ce nu pot conduce ?
Cel mai recent răspuns: fsiarazvan , utilizator 10:21, 10 Martie 2021
Nu exista asa ceva ”iti recomand sa nu conduci”. Ori aveti dreptul de conducere suspendat ori nu, din cate inteleg dvs nu aveti.
Asta mi-a spus polististul de acolo ... asta va spun si eu

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu exista asa ceva ”iti recomand sa nu conduci”. Ori aveti dreptul de conducere suspendat ori nu, din cate inteleg dvs nu aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 48 conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul ... fsiarazvan fsiarazvan Art. 48 Conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum, astfel încât să ... (vezi toată discuția)
Durata proces conducere cu permisul suspendat robi193 robi193 Buna ziua, Am facut urmatoarea ilegalitate: conducere cu permisul suspendat (prima abatere) De atunci au trecut 2 luni jumatate si nu mai stiu nimic ce ... (vezi toată discuția)
Eliberare permis conducere dupa solutionare dosar penal Gabi0740 Gabi0740 Buna ziua, In urma cu 4 luni am fost prins ca am condus o motocicleta neinmatriculata pe drum public. Dosarul a fost trimis la parchet si zilele astea s-a ... (vezi toată discuția)