avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Solicit o clarificare asupra modului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Solicit o clarificare asupra modului de aplicare a ...

Buna ziua! Solicit o clarificare asupra modului de aplicare a muncii la domiciliu prevazuta in Codul Muncii la art.108-110. Avand in vedere cresterea nr.de infectari covid societatea la care lucrez intentioneaza sa aplice prevederile muncii la docmiciliu, cel putin salariatilor care lucreza in functii administrative(economisti, contabili). Societatea nu are implementat un sistem digital de control, astfel incat la prevederile care ar trebui trecute in actul aditional conf. art.17 din C.Muncii singurul mod de control care ar putea fi invocat este telefonul de serviciu . Se poate aplica munca la domiciliu in astfel de conditii??? Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: mihialescu mioara , utilizator 14:07, 16 Martie 2021
Se poate aplica munca la domiciliu in astfel de conditii.

Vedeti si
[ link extern ]
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea la domiciliul fifi53 fifi53 Un angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata poata sa desfasoara activitatea la domiciliul lui. Mentionez ca sediul firmei este la Bucursti si ... (vezi toată discuția)
Contract munca la domiciliu danaeconomist danaeconomist Pentru un contabil care are incheiat contract de munca cu o societate la care tine contabilitatea , dar nu lucreaza la sediul firmei ci acasa , se poate ... (vezi toată discuția)
Angajat dar lucrez de acasa bluesky_c3 bluesky_c3 Imi puteti spune care sunt procedurile pentru situatia in care ma angajez la o firma care presteaza servicii online (webdesign) iar eu voi lucra de ... (vezi toată discuția)