avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am primit la sediul societatii ( un SRL) o adresa de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am primit la sediul societatii ( un SRL) o adresa de la Agentia ...

Am primit la sediul societatii ( un SRL) o adresa de la Agentia Nationala de Integritate prin care ni se solicita sa oferim relatii cu privire la un colaborator persoana fizica, inclusiv veniturile incasate si copie dupa contractul de colaborare.
Care este temeiul legal in baza caruia avem obligatia de a pune la dispozitie toate actele solicitate ? exista riscul sa intram in conflict cu colaboratorul in cazul in care furnizam situatia veniturilor?

Alte discuții în legătură

Partile in conflictul de drepturi mike250 mike250 Partile in conflictul de drepturi Pot fi parti in conflictele de munca: a) salariatii, precum si orice alta persoana titulara a unui drept sau a unei ... (vezi toată discuția)
Mediere in cazul unor neintelegeri in familie abicatalin abicatalin Buna ziua In urma unei discutii cu socrii mei ,am inceput sa investesc in casa socrilor mei si sa o termin de consstruit si mobilat Cand am terminato ... (vezi toată discuția)
Trecere de la contract individual de munca la contract de prestari servicii Silviu_V Silviu_V Salutare, Ma tot gandesc de ceva vreme sa infiintez un SRL si sa trec de la contract individual de munca la contract de prestari servicii cu actualul ... (vezi toată discuția)