Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua! Copilul major (fiul sau fiica) unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua! Copilul major (fiul sau fiica) unui proprietar, membru ...

buna ziua!
Copilul major (fiul sau fiica) unui proprietar, membru al asociatiei de proprietari, poate indeplini functia de presedinte sau o alta functie in comitetul executiv ?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 14:03, 1 Aprilie 2021
Dacă are domiciliul stabil și locuiește în acel condominiu.
BUna ziua,

Doar proprietarii care sunt inscrisi in asociatiia de proprietari pot fi alesi in organele de conducere ale asociatiei..

Intrebarea dvs. se refera la copilul major al unui proprietar, prin urmare, raspunsul este nu.
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2021
Cristina CIUREA, Avocat
NU are voie. Presedinte poate fi numai un proprietar. Apartamentul fiind pe numele parintilor, copilul nu are voie sa fie presedinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar ca presedintele asociatiei de proprietari sa locuiasca in blocul asociatiei? alertbrain alertbrain Presedintele asociatiei de proprietari nu mai locuieste in bloc de mai bine de 4 ani. [b]Este legal sa mai detina aceasta functie?[/b] Precizez ca nu se ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari si comitetul catalinm75 catalinm75 Buna seara! Un cetatean poate deveni presedintele unei Asociatii de Proprietari daca nu locuieste in imobilul respectiv? Adica, in bloc sunt 88 de ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie proprietari chinook chinook Buna seara! Am citit un mesaj si raspunsurile la acesta referitor la presedintele unei asociatii de proprietari care este chirias. La mine in asociatie, in ... (vezi toată discuția)