avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata

Cheltuieli de judecata
Multumesc de raspuns..
Dar tot ce ati scris a fost respectat...am specificat in intrebarea adresata pe forum ,cum au fost platite,cum hotararea era definitiva,cum se arata in ea ca suma de X reprezinta sulta si Y cheltuieli de judecata...etc...a fost acceptata oferta,s-au ridicat si banii ca mai tarziu sa ma trezesc cu alt proces...am scris in intrebare....scuze dar sunt suparat...vad ca nu primesc nici un raspuns...cu legile astea din RO...,deci platesc o data tot...si ma trezesc cu alt proces in instanta unde duc toate actele doveditoare si sunt intrebat ...la 2 termene acelasi lucru"sunteti de acord sa platiti cheltuieli de judecata pe cale separata?"...cum sa fiu de acord daca deja am platit ce era de platit si am adus atatea documente sa dovedesc...oare nu le citeste nimeni?cum asa???...A trecut cineva prin asta?...multumesc
Buna ziua ! Daca nu am solicitat cheltuirli de judecata in prima instanta, pentru ca nu au existat, pot solicita cheltuieli de judecata la apel ? Cererea a fost respinsa de instanta de fond iar la apel, pentru mai multa siguranta doresc sa fiu asistat de avocat. Multumesc !
Puteti sa cereti ,pt a le obtine trebuiesc indeplinite 2 conditii sa castigati apelul si sa faceti dovada cheltuielilor efectuate..Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă aștept la o executare silita, deoarece creditorul refuza primirea banilor trimiși de mine( debitor) prin mandat poștal, conform sentinței judecătorești. AlexandruDumitruSandu AlexandruDumitruSandu Am pierdut un proces,am rugat o ruda din Romania sa plătească suma datorată conform sentinței judecătorești ,dar cel ce a câștigat , a refuzat primirea ... (vezi toată discuția)
Creditorul refuza primirea banilor debitorului courvoisier courvoisier Intrebare- ce solutie simpla si necostisioare are debitorul, avand in vedere ca este vorba de rea credinta, nu primeste premeditat corespondenta. (vezi toată discuția)
Executare silita cheltuieli de judecata din sulta Vilb Vilb Impreuna cu fratii mei, suntem trei si cu un frate vitreg am mostenit o garsoniera de la tata, fratele vitreg nu a vrut sa se prezinte amiabil si apoi a ... (vezi toată discuția)