avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este procedura de recuzare a unui complet de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este procedura de recuzare a unui complet de judecata care ...

Care este procedura de recuzare a unui complet de judecata care in doua dosare diferite, impotriva aceleasi parti, nu au recunoscut anumite prevederi legale, avand ca urmare decizii favorabile acelei parti decizii contrare legii: (Decizia CCR nr.680/2012 si art.25 alin.6 legea 448/2006) ?. Intr-un alt proces impotriva aceleasi parti exista suspiciunea motivata mai sus ca din nou, acel complet de judecata nu va aplica legea si acea parte din nou va avea castig de cauza prin neaplicarea legii, ca si in cele doua cazuri precedente .
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2021
UNGUREZECHIL, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 13:28, 8 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatiile necesare in dispozitiile art. 44-47 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionarea in judecata a unui judecator (magistrat ) pentru decizie data eronat sandustancea sandustancea Am sctionat Casa de Pensii Timis ca a incalcat Constitutia Romanaiei art 13, art 24 art 47 art 44, art 555 precum si a art 6 din NCPC prin recalcularea ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii de catre institutiile statului UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL O institutie a statului nu doreste nici in \\"ruptul capului\\" sa aplice prevederile clare ale Art. 56din HG 257/2011 coroborat cu Decizia CCR nr. 680/2012 ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu intelesul termenului "cauza" si cererea de recuzare cf. art. 64 (3) din cpp eusaisapte eusaisapte Judecatorii imi resping contestatiile in anulare motivand printre altele ca nu se poate face contestatie in anulare decat impotriva hotararilor asupra fondului ... (vezi toată discuția)