avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am cumparat un garaj la subsolul unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am cumparat un garaj la subsolul unui imobil din Bucuresti ...

Buna ziua, am cumparat un garaj la subsolul unui imobil din Bucuresti de la o persoana care a cumparat un apartament in imobilul respectiv, si nu avea nevoie de garaj. Intrebarea mea este daca fac parte automat din asociatia imobilului infiintata cu 12 ani in urma, daca nu, ce demersuri trebuie facute in acest sens, si ce obligatii banesti am fata de asociatie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 13:16, 8 Aprilie 2021
Garajul este intabulat? Trebuie sa mergeti cu contractul de vanzare (in copie) la Asociatia de proprietari unde veti fi inscris in cartea de imobil si vi se vor stabili cheltuielile lunare de plata pentru partile de uz comun in cota aferenta garajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat un garaj intr-un imobil din bucuresti, ... Maria1922 Maria1922 Buna ziua, am cumparat un garaj intr-un imobil din Bucuresti, de la o persoaca care cumparase un apartament in acel imobil si nu avea nevoie de garaj. In ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza wawri wawri Locuiesc intr-un bloc cu parcare in subsolul cladirii. Unele spatii de parcare sunt cumparate de proprietari ai apartamentelor din bloc, altele au ramas ale ... (vezi toată discuția)
2 proprietari alexander.dominic alexander.dominic Buna ziua, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema.Am cumparat in 2001 un garaj+ un subsol denumit spatiu tehnic, deci 2 camere.Intrarea in camera de la ... (vezi toată discuția)