avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care este distanta minima la care se pot monta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care este distanta minima la care se pot monta camerele de supraveghere? ...

Care este distanta minima la care se pot monta camerele de supraveghere?
Vecinul meu și-a montat niste camere de supraveghere la 1 m de hotar si bat la mine in curte ,tin sa mentionez ca a venit si politia iar dansi nu au fost lăsați să intre în casa ca sa vada unde bat camerele ,ele in continuare bat pe proprietatea mea .Ce as putea sa mai fac ?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 17:42, 8 Aprilie 2021
Actiune civila in instanta. Politia nu va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul și-a montat cameră de supraveghere video orientată spre curtea mea. e permis așa ceva, și pot face și eu același lucru? dorinache dorinache Buna ziua , Am un vecin, care de cateva zile si-a montat o camera de supraveghere care ma \"supravegheaza \' pe mine si familia mea ,si am inteles ca nu prea ... (vezi toată discuția)
Montare camere supraveghere ContSters323557 ContSters323557 Buna ziua, Am montat un sistem de supraveghere video in curtea proprie iar vecinul este deranjat ca una dintre camere \\"bate\\" si la el in curte, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. subiectul : big brother d1dd d1dd Buna ziua. Subiectul : Camere de supraveghere montate de vecin, cu vedere in curtea mea. Camerele sunt montate de vecin pe spatele casei la o inaltime mult ... (vezi toată discuția)