avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Număr de înregistrare la o sesizare depusă la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Număr de înregistrare la o sesizare depusă la poliția națională ...

Bună ! Aș dori să stiu dacă atunci cînd depun o sesizare la poliție ,trebuie să mi se pună si ștampila rotundă a instituției pe lîngă numărul de înregistrare scris cu mîna, ținînd cont că o depun în timpul programului de lucru al secretarului instituției și acesta este în instituție ,dar nu sînt eu de față atunci cînd secretarul o înregistrează în registrul de intrări ,ci astept conform cerințelor angajatilor secției pe hol pînă mi se aduce o copie a sesizării cu numărul de înregistrare solicitat....? Întreb pentru că spre ex. aș putea folosi în instanță o copie a sesizării și fără ștampilă si numele celui care a înregistrat-o ,semnătura și specificarea secției de poliție din localitate, consider că nu am nici o credibilitate....! Dacă nu este posibil d.p.d.v.legal ca ștampila rotundă să fie
pusă pe sesizare ,atunci ar trebui cel puțin să fie o ștampilă dreptunghiulară pe care să scrie numărul sectiei de poliție, localitatea ,județul și nr și data înregistrării sesizării ,acestea două din urmă fiind completate cu mîna...? Sau măcar să se scrie numele și semnătura celui care a înregistrat-o și secția de poliție ,dar de față cu mine...???Care ar fi temeiul legal(lege,articol,etc) care stabilește modul de înregistrare a unei sesizări la poliția națională?Întreb asta pentru că șeful unei secții de poliție unde am depus o sesizare mi-a spus dîndu-mi sesizarea cu un număr de înregistrare scris cu mîna fără nici un fel de ștampilă,nume ,semnătura a celui care a înregistrat-o,locația secției de poliție, sesizare la a carei înregistrare nu am fost martor ,deci..mi-a spus că nu e obligatoriu să îmi pună și o ștampilă....!!!Mai mult,cînd i-am spus că am 2 sesizări depuse la secția de poliție unde dumnealui eee ...șef ,una chiar din timpul "domniei" sale și acestea au fost ștampilate cu ștampila rotundă, m-a lăsat cu gura in vînt ,plecînd,neținînd cont de ceea ce i-am spus ....!!!Înțeleg dacă eram de față cînd secretara ar fi înregistrat sesizarea,și-ar fi scris numele și s-ar fi semnat pe ea în lipsa unei ștampile și nici așa pentru că în instanță de ex eu nu pot să spun că am văzut cînd a fost sesizarea înregistrată în registrul de intrări si asta să confirme legalitatea sesizării ...!De asemenea, înțelegeam să nu mi se pună si ștampila dacă aș fi depus-o la poliție în afara programului de lucru al secretarului instituției, dar vedeam cind e notată în registrul polițiștilor de serviciu ,vedeam cînd îmi scriau nr de înregistrare pe ea,data ,secția de poliție și pretindeam pentru legalitate să fie scris numele polițistului și semnătura acestuia lîngă nr de înregistrare....!!!Astept cu interes!Mulțumesc !
Ultima modificare: Duminică, 11 Aprilie 2021
danalida, utilizator

Alte discuții în legătură

Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari pune stampila pe documentele care ii privesc pe locatari? florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am facut o cerere la asociatia de proprietari in care am cerut o fisa a apartamentului pe ultimii 2 ani, de cand s-au schimbat persoanele de la ... (vezi toată discuția)