avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , cum pot face definitiva o sentința am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , cum pot face definitiva o sentința am avut procesul ...

Buna ziua , cum pot face definitiva o sentința am avut procesul pe 29 Ianuarie am primit amenda penală am achitat-o dar nu mi-a venit ca sentința e definitiva . Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:36, 13 Mai 2021
Buna ziua, sentinta ramane definitiva dupa expirarea termenului de exercitare a caii de atac. Prin urmare, va trebuis a asteptati sa expire acest termen, ulterior puteti legaliza hotararea cu mentiunea definitiva.
Pe data de 29 Ianuarie mi-a dat soluția au trecut cele 10 zile pentru cai de atac nu a atacat nimeni
Mi-a venit minuta cu ce soluția mi-a dat apoi mi-a venit desfășurata dar chestia este ca nici in desfășurată nu îmi zice ca e definitiva plus de asta nu mi-a venit nici o decizie ce se întâmpla cu permisul meu de conducere se anulează nu se anulează
Pentru a obtine o copie cu mentiunea definitiva, trimiteti la instanta o copie a hotararii cu o cere si taxa de timbru in valoare de 5 lei si o veti primi cu aceasta mentiune.
Unde
Pot
Plăti acest timbru ?

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal anulat in instanta. primesc somatii de la fisc. allyna allyna In vara anului 2008 sotul meu a fost oprit in trafic si testat cu aparatul epilotest.Rezultatul a fost pozitiv ( folosise un spray de gura cu cateva minute ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Unde si cui ma adresez ca o hotarare sa fie definitiva? Mi-a fost comunicata, astept 15 zile sa treaca termenul de apel si devine definitiva prin neapelare si ... (vezi toată discuția)