avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună,mi sa reținut permisul de conducere pe motiv ca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună,mi sa reținut permisul de conducere pe motiv ca nu am ...

Bună,mi sa reținut permisul de conducere pe motiv ca nu am dat prioritate de trecere autospecialei de politie în sensul giratoriu,menționez ca nu era în misiune deoarece nu avea semnalele acustice sau luminoase în funcțiune,deci am considerat-o un autoturism normal care participa la trafic,eu eram primul în sens asa ca am intrat iar apoi au intrat ei, pe motiv ca trebuia sa ai las pe ei primi mi-au suspendat permisul,amenda,dovada de circulatie pt 15 zile cu drept de contestatie. Care ar fi pasi de urmat dacă as face contestatie?ce șanse as avea?cum sa procedez?multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 12:27, 14 Aprilie 2021
Daca nu va pricepeti, primul pas ar fi sa va luati un avocat. Ideal ar fi daca un martor (sau o inregistrare video, daca exista camera de supraveghere in intersectie) v-ar confirma versiunea cu masina politiei care nu era in misiune cu semnalizarile corespunzatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut neacordare prioritate ambulanta CatalinANdrei19 CatalinANdrei19 buna ziua ... zilele recente am fost oprit de politia rutiera cu MCV, pentru neacordare prioritate ambulanta . pe PV este trecut ca aceasta avea in functiune ... (vezi toată discuția)
Mi s-a suspendat permisul pe 60 zile pe motiv ca nu am acordat ... Isabela30 Isabela30 Mi s-a suspendat permisul pe 60 zile pe motiv ca nu am acordat prioritate in sensul giratoriu.In momentul cand am intrat in sensul giratoriu era liber iar ... (vezi toată discuția)
Buna! o ambulanta cu semnale acustice si vizuale in functiune, ... adisor17 adisor17 buna! o ambulanta cu semnale acustice si vizuale in functiune, poate depasi pe linie continua si sa circule pe contrasens? (vezi toată discuția)