avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Microgranturi pt sectorul cultural
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Microgranturi pt sectorul cultural

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca aveti noutati legate de schema de ajutor de stat, pentru sectorul cultural, masura D -granturi pt librarii. Cum se procedeaza, ce documente se depun, termene, unde se depun documentatiile, etc. Precizez ca am facut inscrierea firmei pe platforma culturadata. multumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Microgranturi pt imm-uri: librarii cristina_huszarr cristina_huszarr buna ziua. as dori sa stiu daca aveti informatii legate de microgranturile care se acorda pt imm-uri, in special MASURA D- Granturi pt librarii, ma ... (vezi toată discuția)
Autorizatie psi si dsv - ajutor urgent ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, Vreau sa imi deschid un fast-food si nu stiu cum sa procedez pentru autorizatii. Am fost astazi la Inspectoratul \\"Dealul Spirii\\" si doamna ... (vezi toată discuția)
Consultanta/ajutor infiintare firma - de la avocat sau de la contabil? roxanaghita roxanaghita Buna ziua, O firma de IT din Marea Britanie doreste sa deschida o sucursala in Iasi unde sa angajeze si persoane dezavantajate. Ce forma juridica ar trebui ... (vezi toată discuția)