avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Introducere reglementari telemunca in regulamentul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Introducere reglementari telemunca in regulamentul intern

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu un punct de vedere legal, privind introducerea reglementarilor legate de telemunca in regulamentul intern al societatii.
1. Daca telemunca se aplica doar temporar, in starea de alerta actuala, angajatorul este obligat sa introduca reglementarile in regulamentul intern sau este suficienta o decizie a administratorilor si intocmirea unui act aditional, care contine toate conditiile de desfasurare a activitatii in regim de telemunca?
Apreciez un feedback din punct de vedere juridic/codul muncii.

Multumesc frumos!
D. Neagu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:22, 15 Aprilie 2021
Angajatorul nu este obligat sa introduca reglementarile in regulamentul intern este suficienta o decizie a administratorilor sau intocmirea unui act aditional.

Telemunca are lege speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca, perioada desfasurarii specificata doar in roi andreea.nelega andreea.nelega Buna ziua, Pentru angajatii unei companii (firma de IT) s-au intocmit acte aditionale la inceputul pandemiei, astfel CIM-ul a fost modificat in CIM cu clauza ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă intrarea în telemunca s-a făcut prin act ... Geoflor Geoflor Bună ziua. Dacă intrarea în telemunca s-a făcut prin act aditional care preciza pana la incetarea stării de urgenta, însă a continuat în mod tacit și ... (vezi toată discuția)
Telemuncă MihaelaaC73 MihaelaaC73 Bună ziua, În cadrul firmei în care lucrez. există mai multe departamente. Managerul departamentului din care fac parte, ne-a transmis că o dată cu ... (vezi toată discuția)