avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea, ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea, daca copilul e recunoscut de catre tata, dar nu locuieste cu el, casatorindu-se ulterior cu alta femeie, in alt judet, cum poate mama obtine alocatia de stat pentru copil, fara documente din partea tatalui?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Incredintare minor care tata alinutasweet84 alinutasweet84 Buna ziua Am si eu urmatorul caz. Un prieten de al meu care e casatorit a stat timp de 2 ani cu o alta femeie si a facut un copil (varsta copilului este de ... (vezi toată discuția)
Mama necasatorita, fara venituri, cu copil recunoscut de tata (cetatean strain) Angela36 Angela36 Buna ziua, Va rog ajutorul in urmatoarea situatie: Tocmai m-am intors din Italia cu fetita mea de 10 luni, pe care am nascut-o acolo si a fost recunoscuta ... (vezi toată discuția)
Instituire tutela, eliberare ci buna seara. va rog sa ma indrumati cum as putea sa ajut o persoana ... costina_78 costina_78 Buna seara. Va rog sa ma indrumati cum as putea sa ajut o persoana in urmatoarea situatie: elev, clasa a 11a profesionala, nascut in 2007, minor, deci. Mama ... (vezi toată discuția)