avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate face o sesizare la anaf împotriva unui ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate face o sesizare la anaf împotriva unui cabinet medical srl?

Se poate face o sesizare la anaf împotriva unui cabinet medical srl? Inclusiv eu si mai multe persoane am avut parte de tratamente ortodontice care au durat ani de zile si se cerea plata doar in numerar si nu au dat niciodata bon fiscal.
Ultima modificare: Duminică, 18 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:10, 18 Aprilie 2021
Pantru ca nu v-au eliberat "bon fiscal", puteti sesiza ANAF-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati cu cardul intr-un cabinet stomatologic (srl)? ocelot ocelot As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (srl),agent comercial inregistrat ca platitor pe venit, pentru lucrarile efectuate pacientilor, este normal ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru tratament ortodontic ineficient - medicul refuza asumarea greselilor larisa_b larisa_b Buna ziua, Situatia pentru care va rog sa imi acordati cateva indrumari este urmatoarea: in 2012 am mers la ortodont, colaboratorul medicului stomatolog ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura dantzi dantzi Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere ... (vezi toată discuția)