avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Lucrez in distributie iar angajatorul ne ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Lucrez in distributie iar angajatorul ne opreste suma ...

Buna ziua!
Lucrez in distributie iar angajatorul ne opreste suma de 170 ron lunar garantie pentru autovehiculul pe care il avem in primire! Mentionez ca nu ne ofera chitanta pe acesti bani! Este vreo sansa sa-i recuperam?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:29, 21 Aprilie 2021
Cum dovedim.. Ca ne arata o grila pe care nu ne-o inmaneaza.. Iar pe card intra mai putin cu 170 ron contravaloarea garantiei
Cu extrasul de cont , plus statul de salarii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti un fluturas de salarii sub pretextul ca va solicita banca pentru un imprumut personal.
Apoi il pastrati ca sa aveti dovada
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@vladimir Ma indoiesc ca veti obtine ceva! Motivul e simplu: nu sunteti uniti! Din formularea dvoastra ,,ne opreste suma de 170 ron lunar garantie pentru autovehiculul pe care il avem in primire" deduc ca sunteti mai multi. Ok, nu stiati/stiti cum sa procedati, dar de ce nu ati apelat de la bun inceput la un avocat?! Contrar parerii multora, angajatii, bine sfatuiti/reprezentati de un avocat, au sanse in litigiile de munca cu vatafii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie gestionar nicoledea nicoledea sunt gestionara si as dori sa stiu si eu ce suma de bani trebuie sa-mi opreasca angajatorul,constituind garantia ...am citit pe acest forum ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de garantie beatrice_barbu beatrice_barbu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: timp de 2 ani de zile mi s-a oprit 10% din salariu drept garantie, bani care s-au virat lunar intr-un cont. ... (vezi toată discuția)
Decizie angajator mihailov mircea mihailov mircea Lucrez sofer la o firma,iar in data de 04 01 2010 ni s-a adus la cunostinta decizia angajatorului,de a se opri bani din salariu pentru contributia la plata ... (vezi toată discuția)