avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. As dori sa aflu daca se poate cumva urgenta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. As dori sa aflu daca se poate cumva urgenta un proces ...

Buna ziua. As dori sa aflu daca se poate cumva urgenta un proces care deja este inregistrat in biroul de avocatura. Din cate m am interesat urmatoarea etapa a procesului este de a primi o citatie sa ma prezint. Dar o astept de peste 6 luni. Oare cum as putea sa urgentez situatia ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:55, 20 Aprilie 2021
Nu se intelege nimic, descrieti exact situatia de fapt.
Sunt cercetat penal pentru conducere sub influenta alcoolului din 2019. Si am tot primit plicuri de la tribunal dar foarfe foarte greu. Ultimul plic l am primit undeva in octombrie 2020 in care scriea ca dosarul meu a fost inregistrat la tribunal. Si de atunci nu am primit inca nimic alceva. M am interesat de la oameni care au fost in aceasi situatie si din cate am inteles va trebui sa primesc o citatie sa ma prezint la proces dar si ca ei au primit acea citatie dupa o saptamana doua dupa ce au primit acel plic in care era inregistrat dorsaru. Si acum sunt tare confuz daca exista o problema sau dc dureaza asa mult sa primesc acea citatie.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu se intelege nimic, descrieti exact situatia de fapt.

Stiti ce numar de dosar aveti ?
Da da.
În astfel de cazuri de urgentare trebuie apelat la avocati superspecializati pe urgentare și urgentarile sunt destul de scumpe.
Sunt foarte putini avocatii specializați în asa ceva.

Dvs. ati plătit un avocat oarecare ca sa va apere la proces si poate dura ani durata faza de urmărire penală.
Ati plătit apărarea și nu urgentarea.

Sunt doua lucruri distincte, este bine sa înțelegeți.
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinformare chemare in judecata alexandru_gabi alexandru_gabi Buna seara, Am fost chemat in judeacta recent de un fost angajator, pentru recuperarea unor presupuse datorii! Despre faptul ca am fost chemat in judecata am ... (vezi toată discuția)
Întrebare mea este cât durează pana se clasează dosarul penal ... Bogdan.J 28 Bogdan.J 28 Întrebare mea este cât durează pana se clasează dosarul penal , in data de 25 am dat ultima declarație fiindu-mi spus ca aștept acasă sa imi vina ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel Johanes1978 Johanes1978 Buna ziua, Am depus cu intarziere de o zi apelul la curtea de apel. La instanta de fond am avut adresa de corespondenta la o casa de avocatura fapt pnetru ... (vezi toată discuția)