avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua. Am depus o cerere la primarie in luna ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua. Am depus o cerere la primarie in luna Decembrie 2020 ...

Buna ziua.
Am depus o cerere la primarie in luna Decembrie 2020 care a fost inregistrata si detin numarul de inregistrare dar cel care a primit cererea spre solutionare refuza sa imi dea un raspuns. pe motiv ca asa vrea dumnealui sa nu imi raspunda
Ce pot face?Unde sa ma adresez.
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
Rulea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 24 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti in audienta la Primar. Depuneti cerere de audienta si aratati motivul detaliat pentru care o solicitati. Daca nu rezolvati, puteti alege calea anevoioasa a instantei prin care sa obligati Primaria sa raspunda cererii.
Dar o plangere,sesizare ceva nu se poate face undeva ca cel care facea cest refuz sa fie sanctionat?
Va multumesc.
Dar sa fac o plangere la parchet as putea face?...Nu raspunsul in sine este problema.Problema este refuzul de a se raspunde.
Va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încălcarea de către funcționarii publici, cu vinovăție, a îndatoririlor de serviciu atrage răspunderea administrativă, civilă sau penală, în condițiile legii și ale codului ad-tiv.

Abuzul in serviciu poate fi luat in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie-salariu pemarian pemarian La un an dupa pensionare in anul 2010 am avut posibilitatea sa lucrez pe o perioada determinata in sistemul bugetar, trebuind astfel sa renunt la pensie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa ma transfer la o alta institutie publica, ... Alexandra#incapot Alexandra#incapot Buna ziua, Doresc sa ma transfer la o alta institutie publica, insa angajatorul meu refuza verbal aceasta aprobare pe motiv-lipsa personal. Cum pot aborda ... (vezi toată discuția)
Rãspunderea functionarului public ContSters299279 ContSters299279 Un functionar public poate fi anchetat/controlat/etc. si de catre cine ? Unde ne putem adresa impotriva abuzurilor unui functionar public ? Va multumesc ... (vezi toată discuția)