avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am un baietel de 2 ani , iar pana acum am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am un baietel de 2 ani , iar pana acum am avut contractul ...

Buna ziua,
Am un baietel de 2 ani , iar pana acum am avut contractul de munca suspendat. Din cauza pandemiei postul meu a fost desfintat iar contractul meu de munca a încetat, deci in momentul de fata nu lucrez.
Întrebarea mea la care nu găsesc răspuns este, dacă al doilea copil se naște pana face primul 3 ani, mai sunt eligibila pentru insemniZatie pt creștere copil? Indemnizația primului copil este supusa impozitului pe venit? Menționez ca nu lucrez , și nu voi lucra pe timpul sarcinii.
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Informatii pentru o viitoare mamica pensionara Lavinia_Dm Lavinia_Dm Buna ziua, Apelez la voi pentru cateva informatii deoarece nu am gasit nimic foarte specific pe internet referitor la situatia mea si am multe intrebari si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil RAMY82 RAMY82 Buna seara, Sunt incadrata in munca de la 01 oct 2012,in 13 august am nascut un baietel,am fost in concediu pre si post natal din 01 aug-31 oct,contractul de ... (vezi toată discuția)
Venituri din contract de colaborare si indemnizatie pentru cresterea copilului grecu_roxana grecu_roxana sunt insarcinata in 7 luni si din decembrie 2010 lucrez cu contract de colaborare. pot intra la indemnizatie pt cresterea copilului? (vezi toată discuția)