avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA neplatitoare de TVA dar cu cod TVA pentru AIC
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA neplatitoare de TVA dar cu cod TVA pentru AIC

PFA neplatitoare de TVA dar cu cod TVA pentru AIC a achizitionat un autoturism de la o firma de licitatii din Belgia.Pe factura scrie scutie de TVA ca tranzactie triunghiulara,taxare inversa art.141 si art.197 al directiveiTVA 112/2006CE.Vreau sa stiu daca se plateste TVA in Romania si daca se evidentiaza in 301 si 390.Separat are factura de transport auto cu mentiunea serviciu situat in alta tara straina externa art.21,2-51,2,1 cod TVA art.44-TVA ul trebuie platit de cocontractor

Alte discuții în legătură

Societate neplatitoare de tva, cu cif intracomunitar, achizitioneaza auto AMROEXPERT AMROEXPERT Societate neplatitoare de TVA, cu CIF intracomunitar, achizitioneaza un autoturism din Belgia, pe factura primita de la furnizor este mentiunea \"Scutit de TVA ... (vezi toată discuția)
Societate platitoare tva achizitioneaza autoturism second-hand din belgia GRIGORE CRYSTINA GRIGORE CRYSTINA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Societate platitoare de TVA (la trimestru) achizitioneaza un autoturism second-hand din Belgia in ... (vezi toată discuția)
Achiziții intracomunitare de autovehicule uzate. cum se stabilește tva la revânzare, și ce trebuie să conțină factura? yme yme Suntem un SRL platitor de TVA si mportam masini SH in scopul revanzarii acestora . Facturile externe nu contin TVA . La revanzarea catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)