avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare pentru donare/ vindere autoturism ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare pentru donare/ vindere autoturism moștenit prin testament la notar...

Buna ziua. Daca soții si-au facut testament unul altuia la notar, pentru toate bunurile mobile și imobile, în cazul decesului unuia dintre soți , soțul supraviețuitor poate dona/vinde autoturismul care este pe numele soțului decedat? Și ce demersuri ar trebui facute pentru ca donarea/vinderea autoturismului să fie legală. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.Toate cele bune vă doresc.
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
getvoi, utilizator
Cel mai recent răspuns: getvoi , utilizator 14:33, 23 Aprilie 2021
Vă mulțumesc mult pentru răspuns. Multă sănătate și toate cele bune vă doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - noul cod civil Lidia2012 Lidia2012 Buna ziua. La deschiderea succesiunii au drept sotia defunctului, ascendentii (in aces caz tatal supravietuitor al defunctului) si descendentii, daca sunt. In ... (vezi toată discuția)
Mostenitori rezervatari vs mostenitor testamentar irina65 irina65 Buna ziua, Va expun situatia mea si as dori, rog frumos, o lamurire. Am o varsta destul de inaintata si ceva probleme de sanatate. Si pentru ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Mostenire liviuiordan liviuiordan Buna ziua. As dori sa stiu daca pot mostenii prin testament o casa, eu nefiind niciun fel de ruda cu proprietarul. Mentionez ca nu are copii, doar frati. (vezi toată discuția)