avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Salariata care a solicitat continuarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Salariata care a solicitat continuarea activitatii ...

Buna ziua! Salariata care a solicitat continuarea activitatii pana la 63 de ani dupa indeplinirea varstei standard si a stagiului de cotizare si care a primit aprobarea acum un an de zile, care in acest moment solicita o noua prelu gire in interiorul termenului de 3 ani, dupa varsta standard de pensionare, poate primi aprobare numai pentru 1 lu na???
Mentionez ca societstea se afla in proces de reorganizare -concedieri colective, iar faptul ca ternenul aprobat de numai 1 luna nu o poate face eligibila pt a fi trecuta pe tabelul persoanelor disponibilizate, in acest timp intervenind incetarea de drept a CIM conf. Art.56 di C. Muncii. Multumesc!!!
In opinia mea, poate primi aprobare pentru continuare numai pentru o luna de zile.
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

Multumesc!!
Cornel Vasile a scris:

In opinia mea, poate primi aprobare pentru continuare numai pentru o luna de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea incetarii cim in cazul pensionarii nicoleta.23 nicoleta.23 Buna ziua! Daca o persoana indeplineste conditiile de varsta si stagiu de cotizare conform tabelului (anexa 5) din lg.263/2010, institutia este obligata sa-i ... (vezi toată discuția)
Incetare de drept a cim Chloej Chloej La varsta implinirii de 63 a unei angajate, angajatorul e obligat sa ii inceteze de drept cim-ul, daca aceasta nu aduce decizie de pensionare? multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, am intentia sa ma pensionez inainte de implinirea ... nicdel nicdel Buna ziua, Am intentia sa ma pensionez inainte de implinirea varstei de 65 de ani (actualmente sunt in varsta de 63 ani) beneficiind de perioadele de ... (vezi toată discuția)