avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA O societate inactiva.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

O societate inactiva.

O societate cu domeniul de activitate patiserie, are o vila pe care eu vreau sa o închiriez pe o durata de 3 ani.. Problema mea este ca societatea este momentan inactiva și vreau sa știu dacă îmi poate emite factura pe suma care ar trebuii sa i-o dau drept chirie. Societatea nu este plătitoare de TVA și nici societatea mea.. Îmi poate da cineva va rog un răspuns concret. Ms
Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:46, 3 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati mai pus o intrebare similara si vi s-a raspuns deja ca nu se pate asa cum vrei dumneavoastra pentru ca societatea este "momentan inactiva".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare fara tva. cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am o societate comerciala neplatitoare de tva si vreau sa inchiriez un spatiu comercial de la o societate comerciala platitoare de tva. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Se plateste tva la inchirierea de spatii comerciale Florynn Florynn Detin o societate comerciala care desfasoara doua activitati comert si transport intern si international, doresc sa renunt la comert si sa inchiriez spatiul ... (vezi toată discuția)
Tva- societate inactiva Claudia1986 Claudia1986 Buna, Art. 11 din Codul Fiscal prevede ca o societate declarata inactiva nu are dreptul de deducere a TVA-ului, insa este obligata sa colecteze si sa ... (vezi toată discuția)