avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Afacere export miere in cantitati industriale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Afacere export miere in cantitati industriale

Buna ziua! Doresc sa incep un business de export international de miere in cantitati industriale. Pe langa faptul ca voi infiinta o firma, doresc sa stiu ce se intampla in momentul in care eu fac plata catre un producator care nu are firma si nu poate sa-mi elibereze factura. Cu alte cuvinte, eu ma duc pe camp la oameni cand au cules ca sa achizitionez 4, 7, 10 tone de miere si vorbesc cu importatorul sa imi trimita banii in avans ca sa fac plata clientului si sa-mi opresc eu partea mea, Intrebarea mea este daca am nevoie de vreo justificare fiscala legata de persoana de la care am achizitionat mierea si cantitatea sau care este regimul de achizitionare al mierii astfel incat sa nu am probleme cu fiscul la intermediere. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Cum sa devin importator exclusiv ContSters52778 ContSters52778 Impreuna cu un prieten din America, doresc sa infiintez o firma de import. Marfa este produsa in SUA, de catre o firma care nu are legaturi cu Europa, fiind de ... (vezi toată discuția)
Comert online vs. comert offline ca distribuitor unic raduh raduh Buna ziua, Am urmatoarea problema: Am un magazin online care comercializeaza produse romanesti si se adreseaza lumii intregi (worldwide). Plata se ... (vezi toată discuția)
Comert international gughi88 gughi88 Doresc sa export o cantitate de ulei de rapita in China.Am discutat cu un posibil cumparator pe internet care doreste sa cumpere marfa.Conditiile lui de plata ... (vezi toată discuția)