avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Sfatuiti-ma va rog...vreau sa cumpăr un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Sfatuiti-ma va rog...vreau sa cumpăr un teren la ...

Bună ziua,
Sfatuiti-ma va rog...vreau sa cumpăr un teren la tara, de la o prietena din copilărie; deoarece mama ei a murit înaintea bunicilor, aceștia i-au făcut ei certificat de moștenitor . Problema este ca ea mai are un frate ( de mama, dintr o alta relatie), care nu este trecut în certificatul de moștenitor....ce fac în situația aceasta? Pot cumpăra fără ca eu sa am probleme pe viitor? Mie îmi prezintă legal...
Cel mai recent răspuns: camidumitrache , utilizator 18:27, 12 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Părerea mea este să faceți rost de acel certificat/ act de care vorbiți și mergeți cu el la un avocat sa va confirme sau infirme că aveți probleme!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti
Bună ziua,
Va mulțumesc pentru răspunsul acordat!

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună ziua!
Părerea mea este să faceți rost de acel certificat/ act de care vorbiți și mergeți cu el la un avocat sa va confirme sau infirme că aveți probleme!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire dorotheea dorotheea 2 persoana, sot si sotie, detin un apartament, 50%ficare. Cei 2, au o fata si o nepoata din partea fetei lor. Inainte de Revolutie, din cauza zvonurilor ... (vezi toată discuția)
Cum se poate refuza intrarea in posesia unei mosteniri? jacquelline jacquelline Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am o prietena ai carei parinti au divortat cand ea era foarte mica, iar ea a fost crescuta de mama, ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu testament: de ce cheamă notarul din nou unul dintre moștenitorii rezervatari, dacă amândoi dăduseră declarație de renunțare? Keyla Keyla Expun cat pot de scurt situația: in 2005 bunicul moare,se dezbate succesiunea,iar tatăl meu și unchiul meu ( fratele tatei) renunță la toate bunurile in ... (vezi toată discuția)