avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot trece oricand de la norma de venit la sistem real?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot trece oricand de la norma de venit la sistem real?

Bună ziua!
Am infiintat un PFA in mai 2020 impozitat in sistemul de norma de venit. Pot trece oricand de la norma de venit la sistem real?
Stiu ca in cazul in care doresc sa fac un credit, atunci cand esti la norma de venit se ia in calcul doar suma declarata in declaratia unica anuala. Daca trec la sistem real, de cand se vor lua in calcul toate veniturile PFA-ului?
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)
Declaratii anaf pentru pfa BogdanEnache BogdanEnache Buna ziua! Saptamana aceasta am infiintat un PFA si am trecut si pe la ANAF pentru a depune declaratiile necesare. Acolo mi s-a spus ca daca doar ce am ... (vezi toată discuția)
Schimbare mod de calcul impozit pfa Flopynel Flopynel Buna seara. Daca la infintarea PFA-ului am optat pentru modul de calcul in sistem real, pot depune o noua declaratie unica, rectificativa, ca sa schimb modul ... (vezi toată discuția)