avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de inchiriere teren agriol cu o primarie.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de inchiriere teren agriol cu o primarie.

Buna ziua! Am incheiat in calitate de persoana fizica un contract de inchiriere teren agriol cu o primarie. Intrucat am infiintat o intreprindere individuala, doresc sa modific acest contract din persoana fizica in persoana juridica. Se poate face modificarea printr-un simplu act aditional?
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: AlbertCaf , utilizator 06:49, 12 Mai 2021
Nu. Trebuie sa inchideti primul contract si sa faceti altul pe intreprinderea individuala.
Pentru a evita rezilierea, ce alta varianta poate fi posibila? Se poate un contract ce cesiune de pe persoana fizica pe persoana juridica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca arendasul devine intre timp persoana fizica autorizata / ... Irina Fechete Irina Fechete Daca arendasul devine intre timp Persoana Fizica Autorizata / Intreprindere Individuala / Intreprindere Familiala etc...cu acelasi nume, doar ca se ... (vezi toată discuția)
Constructie punct de lucru firma pe teren persoana fizica? gina vornicu gina vornicu Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati sa gasesc o portita legala pentru a putea construi un punct de lucru al intreprinderii individuale pe un teren al ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere pentru infiintare intreprindere individuala raduandreeaelena raduandreeaelena Buna ziua. As vrea sa infiintez o intreprindere individuala si am nevoie sa fac un contract de inchiriere spatiu de la o persoana fizica. As vrea sa stiu in ce ... (vezi toată discuția)