avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Oferta de preț conține TVA
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Oferta de preț conține TVA

Bună ziua! Am uitat să scot TVA dintr-o ofertă de preț, e vreo problemă (încalc vreo lege) dacă valoarea comenzii emise va fi mai mică decât valoarea Referatului aprobat? Adică Referatul e aprobat pe 600 lei (sub 4.500) iar comanda va fi cu 19% mai mică. Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2021
Lucian Oltean, utilizator

Alte discuții în legătură

Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Facturi prestari servicii ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, as dori sa stiu daca este de ajuns o comanda pentru intocmirea unei facturi de prestari servicii sau trebuie neaparat intocmit un ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - pretul cel mai mic kannam kannam Am o mare dilema! Daca in catalogul electronic gasesc produse cu aceasi caracteristici la difeite preturi la diferite ofertanti din mai multe judete, la ... (vezi toată discuția)