avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Magazinele de cartier pot tine deschis non stop dupa ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Magazinele de cartier pot tine deschis non stop dupa 15 mai 2021?

Buna ziua,
Am un magazin alimentar de cartier si de pe 15mai 2021 am redeschis la vechiul program adica non stop , azi noapte a venit politia si mi a dat amenda ca nu am voie sa tin deschis dupa orele 24:00. Va rog sa imi spuneti daca e legal sa tin deschis magazinul deschis non stop sau trebuie sa il inchid la orele 24:00 ??
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2021
george-neagu, moderator
Nu are nici o legatura cu cazul dvs. , HG 550 (care nu are art. 1, 2,...,, n, ci articol unic) e doar o hotarire ce modifica acel continut al HG 531 care v-a fost prezentat si care va obliga sa va opriti activitatea la ora 24.

Spatiu public inchis e si o sala de sport, sau de spectacole de teatru, accesibila publicului.
Spatiu comercial poate fi un magazin ca al dvs.(care e public si inchis) sau o brutarie care doar produce paine, pentru distributie, la alte magazine, nu e accesibila publicului.

Nu mai insistati aici, mergeti direct in instanta, daca dvs. credeti sau ati inteles altceva.
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2021
latka, moderator
Toate magazinele au revenit la programul normal. Nu văd de ce non-stopurile ar face excepție cât timp, în anumite condiții, nu sunt restricții de circulație pe timpul nopții.
Asta e deja o alta problema, nu legata de subiectul in cauza, ci de politici guvernamentale.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
adineauri am intrebat un politist local de voluntari si au zis ca da, au voie. Si ca ex mi-a dat un supermarket de voluntri care e non stop, nu il stiam, ca nu stau in voluntari.
eu cred ca politistul in cazul dvs nu a interpretat corect , asa ca daca nu va convine sa ramaneti cu banii dati, macar contestati.
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2021
gi-jane2, moderator
Si care ar fi motivarea (in drept) din plingerea contraventionala, ca "asa a zis un politist local din Voluntari " ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tinand cont de decizia luata aseara conform careia ... Dede88 Dede88 Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia doar cei vaccinati cu doza completa au voie sa participe la evenimente private... Voiam sa intreb ... (vezi toată discuția)
Calcul ora deces matrix73 matrix73 La ora 8,55 temperatura intercostala era de 21,5 grade celsius la o temperatura a mediului de 15 grade, iar in orele anterioare temperatura mediului a fost de ... (vezi toată discuția)