Buna ziua,
Am un magazin alimentar de cartier si de pe 15mai 2021 am redeschis la vechiul program adica non stop , azi noapte a venit politia si mi a dat amenda ca nu am voie sa tin deschis dupa orele 24:00. Va rog sa imi spuneti daca e legal sa tin deschis magazinul deschis non stop sau trebuie sa il inchid la orele 24:00 ??
Nu are nici o legatura cu cazul dvs. , HG 550 (care nu are art. 1, 2,...,, n, ci articol unic) e doar o hotarire ce modifica acel continut al HG 531 care v-a fost prezentat si care va obliga sa va opriti activitatea la ora 24.
Spatiu public inchis e si o sala de sport, sau de spectacole de teatru, accesibila publicului.
Spatiu comercial poate fi un magazin ca al dvs.(care e public si inchis) sau o brutarie care doar produce paine, pentru distributie, la alte magazine, nu e accesibila publicului.
Nu mai insistati aici, mergeti direct in instanta, daca dvs. credeti sau ati inteles altceva.
Toate magazinele au revenit la programul normal. Nu văd de ce non-stopurile ar face excepție cât timp, în anumite condiții, nu sunt restricții de circulație pe timpul nopții.
gi-jane2
Moderator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
adineauri am intrebat un politist local de voluntari si au zis ca da, au voie. Si ca ex mi-a dat un supermarket de voluntri care e non stop, nu il stiam, ca nu stau in voluntari.
eu cred ca politistul in cazul dvs nu a interpretat corect , asa ca daca nu va convine sa ramaneti cu banii dati, macar contestati.
Calcul ora deces
matrix73
La ora 8,55 temperatura intercostala era de 21,5 grade celsius la o temperatura a mediului de 15 grade, iar in orele anterioare temperatura mediului a fost de ... (vezi toată discuția)