Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata, am foat trasferata in cadrul aceleasi sectii ...

Buna dimineata, am fost transferată in cadrul aceleasi sectii de pe postul de asistent medical generalist pe postul de asistent de laborator, neavand pregatirea necesara postului din urma;
As sefa a spus ca pentru 2 luni, acum dna a decedat si eu am ramas blocată pe acest post de un an.
Am fost de 5 ori la discutii cu directorul de ingrijiri si o data in audienta la manager, nimeni nu a luat nici o decizie/atitudine.
Va rog sa ma sfatuiti cum as putea proceda in baza legii sa ajung inapoi pe un post de asistent medical generalist, multumesc
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2021
Cosmina Cinpan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 27 Mai 2021
Mutarea s-a facut in baza unui Act Aditional sau decizie ?
Act aditional
In acest caz, revenirea trebuie facuta tot in baza unui act aditional.
Inteleg, multumesc, doar ca voiam sa stiu daca eu pot face o cerere unde sa mentionez vreo lege, avand in vedere ca sunt pe un post pe care nu am specializare
Nu exista text de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un asistent medical de radiologie poate fi promovat prin transformarea ... dana manea dana manea Un asistent medical de radiologie poate fi promovat prin transformarea postului in asistent medical generalist cu studii superioare ]n cadrul laboratorului de ... (vezi toată discuția)
Transfer in același spital IuliaGab23 IuliaGab23 Eu lucrez in cadrul unui spital de stat la Pe un post nedeterminat luat cu concurs de 2 ani. As vrea sa ma mut pe alta secție dar mi se spune ca din nou ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori să vă întreb dacă absolvenții post-licealei ... And. And. Bună ziua! Aș dori să vă întreb dacă absolvenții post-licealei sau facultătii cu specializarea: Asistență Medicală Generală, pot lucra în ... (vezi toată discuția)