avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt parte vatamata intr-o speta simpla in care prima ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt parte vatamata intr-o speta simpla in care prima instanta ...

Sunt parte vatamata intr-o speta simpla in care prima instanta a dat o hotarare dar s-a facut apel si deja este a cincea amanare a pronuntarii. Speta e usoara in sensul ca am fost victima unui accident rutier in care un individ nu a respectat culoarea rosie a semaforului si m-a lovit in plin cu viteza foarte mare producandu-mi daune fizice materiale si morale . Ce se intampla cu aceasta a doua instanta care abuzeaza efectiv de amanari si ce as putea face .multumesc

Alte discuții în legătură

Accident din cauza unui pieton care a traversat pe culoarea rosie stefan.golici stefan.golici Buna ziua, Un membru al familiei a fost implicat intr-un accident auto si as dori sa stiu cum pot repara masina pe banii pietonului sau daca exista o alta ... (vezi toată discuția)
Daune morale pentru masura abuziva de suspendare a dreptului de a conduce macho33 macho33 În anul 2008 am fost implicat într-un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din celălalt autoturism şi a subsemnatului. ... (vezi toată discuția)
Contestare pv suspendare permis 30 zile mintek2005 mintek2005 Buna ziua, Am avut un accident de circulatie care s-a desfasurat in urmatorul fel: aveam intentia sa virez stanga, am asteptat sa treaca masinile din ... (vezi toată discuția)