avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna seara , am facut contestatie impotriva unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna seara , am facut contestatie impotriva unei decizii de desfacere ...

buna seara , am facut contestatie impotriva unei decizii de desfacere a contractului de munca pentru abateri disciplinare
Angajatorul invoca doua abateri disciplinare
Daca una din cele doua abateri nu se probeaza din lipsa de probe ,instanta admite sau respinge actiunea ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 1 Iulie 2021
Nimeni nu va poate spune exact ce va decide instanta.

Detaliati cele doua abateri si precizati daca sunt mentionate in regulamnetul intern.
buna seara , revin si arat ca azi s-a dat solutia ,prin care se admite contestatia deciziei de desfacerea contractului de munca , acesta solutie a fost data de instanta de fond . Solutia face la referire si dispune reintegrarea in functie si postul detinut anterior si plata salarilor restante . cum procedez in continuare ?
Ma prezint pur si simplu la servici ? obtin initial certificatul de grefa si apoi merg la servici ?, notific in scris si trimet prin posta angajatorul? cum este procedura?
Depuneti la angajator o cerere pentru punerea in executare a hotararii judecatoresti ...anexati si o copie a hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocarea unei concedieri implica un nou contract de munca? tusu tusu Buna seara, se da urmatoarea situatie: angajat concediat disciplinar. dupa cateva zile, angajatorul emite o revocare a deciziei de concediere, dandu-si ... (vezi toată discuția)
Ajutor litigiu munca alexandrustoica2008 alexandrustoica2008 Buna ziua, Am primit urmatoarea decizie de la tribunal si nu stiu daca sunt obligata sa ma reintorc la munca pentru a-mi primi banii pentru perioada in care ... (vezi toată discuția)
Litigiu de muncă ContSters343833 ContSters343833 Contestație decizie de concediere. Salariatul formulează contestație împotriva deciziei de concediere. Instanța de fond (tribunalul) admite în parte ... (vezi toată discuția)