avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua!sunt nascuta in 1969 si lucrez de 30 de ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua!sunt nascuta in 1969 si lucrez de 30 de ani ca asistent ...

buna ziua!sunt nascuta in 1969 si lucrez de 30 de ani ca asistent medical la spitalul de neuropsihiatrie socola iasi.la ce varsta pot iesi la pensie conform h,g 1025/2003 anexa 3 nr.crt 144 ?multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensionare asistent farmacie de spital BrancoveanuEcaterina BrancoveanuEcaterina V-as ruga sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: care este data iesirii la pensie pentru limita de varsta, pentru o asistenta medicala de spital (bugetara), ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am urmatoarea intrebare / situatie sunt de profesie ... adpuiu adpuiu Buna ziua Am urmatoarea intrebare / situatie Sunt de profesie asistent medical. In curand voi indeplini conditiile pentru iesire la pensie la limita de ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare asistenta medicala sau pana la ce varsta se poate lucra la stat bogdanmarza bogdanmarza Buna ziua, Doresc sa adresez forumului o intrebare referitoare la varsta de pensionare pentru asistentii medicali, angajati la stat, care lucreaza la un ... (vezi toată discuția)