avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare

as vrea sa stiu daca un asistent medical incadrat la inspectia sanitara din cadrul dsp vaslui in categoria functionari publici ca asistent inspector poate fi incadrat ca inspector sanitar dupa ce a absolvit facultatea de filosofie din cadrul facultatii SPIRU HARET cursuri la distanta in cadrul sectiei VASLUI, DACA ESTE ACREDITATA SI LICENTA VALABILA!,CU CE SALARIU POATE FI INCADRAT,etc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 14:23, 17 Ianuarie 2010
care este legatura intre asistent medical, filosofie si inspector sanitar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare grila salarizare asistenti medicali LaviniaU LaviniaU Conform ord. de urgenţă nr.20/2016 privind salarizarea personalului bugetar [b]cum se considera nivelul de studii la incadrare pentru asistenti medicali din ... (vezi toată discuția)
Contabilitate si informatica de gestiune este compatibila cu functia de informatician? valentina_luciana valentina_luciana Sunt absolventa a facultatii de Management Financiar Contabil, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, Univesitatea Spiru Haret Bucuresti - ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)