avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz de semnatura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz de semnatura

sunt director la o unitate de invatamint ,secretara care intocmeste statele de plata refuza sa le semneze pe motiv ca sotului i sa redus norma de lucru. sotul dinsei lucreaza in aceeasi unitate ca muncitor de intretinere. ce pot sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 6 Ianuarie 2010
deceneu
Data post: Miercuri, 6 Ianuarie 2010, 18:04
in fisa postului secretarei este specificat ca sarcina de serviciu intocmirea actelor de plata fara a se specifica ca le semneaza. nu este normal sa semneze de vreme ce pe statul de plata apare mentiunea intocmit ? daca comite in mod deliberat o greseala?

Data post: Miercuri, 6 Ianuarie 2010, 18:11
intr-adevar este vorba de secretara scolii care sustine ca nu poate fi obligata sa semneze de intocmire a statelor de plata

P.S.
mesaje editate ... sunt raspunsuri la aceeasi problema
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz primire dispozitie de serviciu - sanctiuni ? oanaportar oanaportar - un salariat refuza sa primeasca o Dispozitie de serviciu - cum trebuie sa se procedeze ? - ce sanctiuni i se pot da ? (vezi toată discuția)
Fisa postului mariuca4 mariuca4 Angajatorul mi-a modificat fisa postului. Ce se intampla daca nu vreau sa o semnez, in conditiile in care consider ca nu este corect intocmita. Nu ma refer la ... (vezi toată discuția)
Aprobarea pontajului se poate refuza ? oanaportar oanaportar Directorul institutiei noastre publice vrea ca Pontajul salariatilor sa fie intocmit de catre Resursele Umane si sa fie avizat de fiecare sef de compartiment ... (vezi toată discuția)