avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am si eu o nelămurire dupa moartea bunicilor unchiul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am si eu o nelămurire dupa moartea bunicilor unchiul meu a chemat ...

Am si eu o nelămurire dupa moartea bunicilor unchiul meu a chemat in judecata pe matusa mea si mama mea pentru succesiune la casa parinteasca ,mama mea era internata in spital si nu a putut sa se prezinte in instanță.Sora mamei mele ia spus ca daca nu sa prezentat in instanta partea ei de moștenire de la casa ia revenit fratelui prin neinfatisare .Cum se poate verifica ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La instanța care a pronuntat hotărârea respectivă se verifica după nr dosar (dacă cunoasteti)numele partilor, va ajuta dacă știți anul etc.Cand a avut loc procesul?
Bună dimineața va mulțumesc pentru răspuns.Procesul nu stiu sigur nu imi mai amintesc dar cred ca undeva prin anii 2000 ,- 1998 .Se poate sa aiba unchiul meu castig de cauza daca mama nu sa prezentat fiind bolnava si internata la spital ?
Numele il stiu dar nu stiu anul cand a fost procesul 1987-2000
Foarte complicat discutați cu un grefier de la instanta respectivă poate il, motivati'sa va ajute.Oricum e foarte tarziu după 20 de ani nu stiu ce credeti ca se mai poate face..
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra,mama mea a murit in ... Mari195 Mari195 Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra,mama mea a murit in anul 2014 ,in urma cu 5 ani era foarte bolnava si nu a putut sa se prezinte la succesiunea ... (vezi toată discuția)
Mosteniri nikoleta077 nikoleta077 Buna ziua.Mama,a murit in anul 1987.Am fost la notriat unde la sugestia notarului,am dat tot tatalui nostru(noi fiind mai multi frati),cu specificatia,,nu se ... (vezi toată discuția)