avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Doresc sa reclam ANAF.
Discuție deschisă în Executare silită

Doresc sa reclam ANAF.

Buna ziua!

Doresc sa reclam ANAF pentru urmatoarea situatie.

In aceasta dimineata am primit SMS de la cele doua banci unde am cont cum ca ANAF din localitatea de domiciliu mi-a blocat conturile (infiintare poprire) pentru suma de ... lei. Nu stiu ce reprezinta aceasta suma. Nici nu reusesc sa aflu, vreo 2 ore am dat in disperare telefoane folosind numerele de pe site-ul lor, dar fara rezultat.

Nu am activitate economica de niciun fel, nu am contracte de inchiriere, nu am amenzi de platit, nu stiu despre ce e vorba si nici nu ma ajuta nimeni sa aflu. Asistenta Contribuabili nu au competente in acest sens. Mi-au recomandat sa ma prezint la sediul ANAF (nu mai locuiesc in localitatea de domiciliu de multi ani si nici in apropiere nu sunt) sau sa folosesc formularul de contact de pe site, cu termen de raspuns in 45 de zile.

Unde reclam porcariile astea, atitudinea asta de rahat fata de contribuabil?
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Spam prin sms. nu este ilegal să hartuiești pe cineva cu mesaje, nedându-i posibilitatea să se dezaboneze? pradan pradan Buna ziua, Tot primesc spam prin sms de la 4 numere de Vodafone facand reclame la lenjerii-shop.ro Am inteles ca vodafone a mai fost amendat pentru sms ... (vezi toată discuția)
Instituire poprire denisimona denisimona Buna ziua, Am primit acum cateva minute un sms de la o banca (cred) in care si specifica: \"Stimate Client, s-a instituit poprire pentru ... (sunt niste ... (vezi toată discuția)
Blocarea abuziva a sumelor de catre banca ELISEIDUMITRU ELISEIDUMITRU Sunt angajat al unei firme din Bucuresti, cu punct de lucru si in Bacau,unde locuiesc,in urma unui titlu executoriu emis de ANAF pt.tva de recuperat conturile ... (vezi toată discuția)