avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS, CASS SI IMPOZIT pentru venituri PFA + drepturi ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS, CASS SI IMPOZIT pentru venituri PFA + drepturi de autor

In cazul obtinerii veniturilor din PFA + drepturi de autor, pentru a nu fi obligata sa platesc CAS si CASS, trebuie ca veniturile cumulate din ambele surse (PFA + drepturi de autor) sa se afle sub plafonul celor 12 salarii minime?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratie unica persoana fizica xman_ghio xman_ghio Buna seara, va rog sa ma ajutati cu cateva nelamuriri legate de impozitul pe venit persoane fizice si depunerea declaratiei unice. In cursul anului 2019 am ... (vezi toată discuția)
Venituri din activitati independente și dividende gabriela_iurascu gabriela_iurascu Buna ziua! O persoana obtine venituri din activitati independente de pe un PFA, dar si dividende din profitul unui srl. Pentru aceste venituri datoreaza CAS ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit + venituri din chirii. cum se impoziteaza? SpF2016 SpF2016 Sunt inregistrat ca PFA cu norma de venit. Platesc si contributii la CAS si CASS. As vrea sa dau un apartament in chirie (pe termen lung, nu in scop turistic) ... (vezi toată discuția)