avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract comodat PF si PFI
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract comodat PF si PFI

Buna ziua,
Vreau sa inchei un contract de comodat pentru un autoturism intre mine ca persoana fizica si fiica mea inregistrata ca PFI (Medic Psihiatrie pedriatica) astfel incat sa fie valabil si sa poata deduce cheltuielile cu autoturismul si reparatiile pe PFI.
Poate fi incheiat ca atare sau trebuie in forma autentica?
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2021
EugeniaTudosie, utilizator

Alte discuții în legătură

Deduceri rca, casco, revizii, impozit local ale auto pe pfi cu contract de comodat catre pf? sanien sanien Buna ziua, As dori sa rog comunitatea pentru un raspuns la aceasta situatie: Logodnica are un PFI (medic). Pe PFI este achizitionat un autoturism (masina ... (vezi toată discuția)
Un contract de comodat se face la notar sau intre parti? SurduLaurentiu SurduLaurentiu Buna ziua, As dori sa aflu daca contractul de comodat trebuie sa il facem la notar sau intre parti. Sotul meu are firma in regim PFI (persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Contract comodat auto ncris78 ncris78 O SC vrea sa foloseasca pentru activitatea de transport marfa o autoutilitara si o remorca, inmatriculate pe persoana fizica. Se va face un contract de ... (vezi toată discuția)