avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara,am o mare problema mi am pierdut CI și nu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara,am o mare problema mi am pierdut CI și nu are cine ...

Buna seara,am o mare problema mi am pierdut CI și nu are cine sa ma ia in spațiul locativ, buletinul de îl aveam era trecut la cineva in spațiu iar persoana respectiva nu ma mai poate ajuta cu asta. Cum pot sa procedez îmi trebuie urgent sa îmi fac buletinul și nu știu cum sa procedez. Va rog dacă ma puteți ajuta cu un sfat sau ce pașii trebuie sa urmez. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:13, 21 Iunie 2021
Pana la solutionarea problemei domiciliului , puteti solicita eliberarea unei C.I. provizorii.
Detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face buletinul? Ana zgura Ana zgura Buna seara. Am o mare problema. Am făcut 18 pe data de 14 sep, bineînțeles am și buletinul expirat, cel de 14 ani. Eu cu mama nu ne înțelegem absolut ... (vezi toată discuția)
Am pierdut actele mele si ale prietenei mele ( permis , buletin ) ale mele si ( buletin si certificat de nastere ale prietenei mele) kill3rk kill3rk va rog sa imi spuneti si mie cum sa procedez pentru a incepe sa ii fac actele prietenei mele care nu este din localitate , la mine e mai usor ca am ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)