avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua lucrez la o firma de construcții firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua lucrez la o firma de construcții firma respectivă ...

Buna ziua lucrez la o firma de construcții firma respectivă ne plătește săptămânal,iar la sfârșitul lunii ne da diferența de bani plus niste bonuri de masa ,cate bonuri ne da atâți banii retrage din salariu,este normal acest lucru eu cred că nu eu nu plătesc chiria cu bonuri mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 23 Iunie 2021
Costurile legate de emiterea biletelor de valoare ( tichete de masă, tichete cadou, tichete de creșă, tichete culturale și vouchere de vacanță) pe suport hârtie și/sau pe suport electronic se suportă integral de angajatori.
Buna ziua tichetele de masa nu are nici cotorului acela de care sunt prinse și nici cate zile am lucrat și mai sunt și pe numele altei persoane va mulțumesc mult domnule consilier
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2021
george1973, utilizator
Tichetele de masa nu cuprind numar de zile lucrate ... angajatorul distribuie, pe salariat, un număr de tichete de masă corespunzător numărului de zile lucrătoare din luna pentru care se face distribuirea.

Puteti sesiza personalul cu atribuții de control, împuternicit în acest sens, din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, Ministerului Muncii și Justiției Sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz angajator tichete de masa ionelmic ionelmic Buna ziua, va rog sa ma informati daca o societate comerciala acorda angajatilor tichete de masa si unei persoane i se refuza acest drept pe motiv ca a refuzat ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iulianaadriana iulianaadriana Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca in cazul demisiei fara preaviz firma poate sa imi retina bonurile de masa. Mentionez ca demisionez fara preaviz deoarece ... (vezi toată discuția)
Acordare tichetele cadou cristinafofiu cristinafofiu Buna ziua, m-ar interesa ce conditii trebuie sa indeplinesti din punct de vedere financiar ca si S.A. pentru a putea da tichete cadou. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)