avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la anonimizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la anonimizare

Buna ziua!
Daca fac o sesizare la niste institutii ale statului privind incalcatrea dreptului meu de cetatean de catre o firma de transare carne, aflata in imediata apropiere a locuintei mele, este normal ca aceste institutii ale statului sa livreze numele meu detinatorilor acestei firme care ulterior s-au interesat despre mine prin terte persoane?
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2021
adax, utilizator

Alte discuții în legătură

Datorie sau... cercetas cercetas Buna ziua, Cazul pe care vreau sa il supun atentiei dvs este urmatorul: in luna mai a.c. am primit o oferta comerciala de la o firma pentru materiale ... (vezi toată discuția)
Cercetare IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI Buna ziua Un cetatean reclama unei societati de stat aspecte legate de activitatea firmei respective in imediata apropiere a locuintei sale si solicita ... (vezi toată discuția)
Cetatean american cu permis sedere poate cumpara teren intravilan in ro? Informed Informed Buna ziua, Am postat azi o intrebare sub numele \\"Informed\\"…. intre timp am gasit legea cu privire la dreptul de proprietate asupra terenurilor ... (vezi toată discuția)