avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare ...

Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare înstrăinat?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:46, 9 Iulie 2021
Cred ca nici eu nu m am exprimat bine, băiatul ăsta a cumpărat masina cu toate actele in regula, a fost ieri si a trecut o si la Primărie, are certificatul de înmatriculare doar ca la rubrica ,,înstrăinat catre" este scris acolo persoana de la care varul meu a cumparat o, are contractele de vânzare-cumparare între primul proprietar si intermediar si intre intermediar si varu meu. Pe sit ul de la DRPCIV zice ca daca este înscris si o alta persoana pe certificatul de înmatriculare sa se completeze si cu datele acestuia pe acea cerere, eu am copie de buletin al acestuia si al primului proprietar

latka a scris:

CHEAR ar trebui sa intrebati asta la DRPCIV, daca nu credeti. Ati vazut deja numarul de telefon la care trebuie sa apelati.

Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2021
Eduard2628, utilizator
Mergeți atunci la DRPCIV și înmatriculați-o, dacă ziceți ca v-a zis de acolo ca nu sunt probleme :).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , am și eu următoarea întrebare, am cumpărat un ... Brckbrasov Brckbrasov Buna seara , am și eu următoarea întrebare, am cumpărat un autoturism de la cineva care se ocupa cu vânzări/ cumpărări auto proprietarul din acte i a ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare masina ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Cineva spunea zilele acestea ca in ce priveste vanzarea cumpararea masinilor sa schimbat ceva in legislatie astfel : 1.Vanzatorul anunta scris ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cu intermediar onisimcoc onisimcoc Buna, am o problema. Am cumparat o masina printr-un intermediar. Acesta imi poate oferi doar contractul vanzare-cumparare cu stampila (fiscal). Daca ma ... (vezi toată discuția)