avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 1 iunie am fost la munca pe 22 iunie de Rusalii am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

1 iunie am fost la munca pe 22 iunie de Rusalii am cerut concediu,și ...

1 iunie am fost la munca pe 22 iunie de Rusalii am cerut concediu,și 20 zile lucrătoare a avut luna și mia dat 19 bonuri de masa e corect cum sa procedat trebuia 20 sa primesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 1 Iulie 2021

De sărbători legale știu că în legislatia Codului muncii nu se poate trece concediu d odihna,dar care este motivul mi sa dat 19 bonuri d masa,dar nu cumva mă trecut liber de Rusalii și mă trecut într-o zi de munca liber și eu am fost d munca am multe zile d concediu de pe anul 2020.
Magie1 a scris:

Ptr luna iunie sunt,dar nu înțeleg de ce 19 bonuri am primit p iunie

luminita29 a scris:

Tichetele care vi le-a acordat luna asta sunt pt aferente lunii iunie sau pentru iulie?Pentru zilele de sarbatoare legala nu se acorda tichete de masa.
Pentru zile sarbatoare legala nu se acorda tichete...astfel daca era luna completa de munca trebuia sa aveti 20 de tichete. Verificati futurasul de salariu si vedeti daca apareti cumva cu o zi de co pe luna iunie
Concediu de odihna poate să treacă angajatorul la înțelegere cu angajatul.
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu are cum sa treacă asa ceva, decat in anumite situații.

Obs.
Nu mai citati răspunsurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ziua de rusalii - zi libera platita? spiridon vasilica spiridon vasilica Buna seara! Am si eu o intrebare cu privire la ziua de rusalii. Este zi libera,asa cum este si 1 decembrie, 15 august Doar ca la noi, acolo unde imi ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa handsu handsu Este legal , ca o firma sa retina in plus si cinci bonuri de masa pentru lipsa , chiar daca angajatul este in concediu medical ? (vezi toată discuția)
Zile libere - vinerea mare si paste catolic AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o confirmare, Conf CM, Art. 139 alin. (3) si (3.1) - Daca un salariat a beneficiat de zilele libere pentru sarbatoarea ... (vezi toată discuția)